Pahlén

poolvarmepump

Pahlén Aqua HP är en värmepump avsedd för uppvärmning av simbassänger eller bubbelpooler, som effektivt nyttjar den omgivande värmen i luften och överför den via en värmeväxlare till poolvattnet. Pahlén använder en kombination av optimerade komponenter såsom värmeväxlare, gas, köldmedel, ventil och mjukvara för att få en mycket hög verkningsgrad, C.o.P.
Aqua HP är ett mycket effektivt och energisnålt alternativ, vilket innebär att elkostnaderna blir upp till sex gånger lägre jämfört med elvärme. Vid optimala förhållanden ger 1,8kW elförbrukning upp till 11,2kW värme i din pool. Kompressorn som är värmepumpens hjärta är tillverkad i högska kvalitet för maximal effekt, lång livslängd och låg ljudnivå, vilket borgar för ett ekonomiskt och störningsfritt användande.
Aqua HP är den mest kompakta värmepumpen på marknaden. Med en snygg och stram design tar den liten plats och smälter in i omgivningen utan att störa. Ytterhöljet är tillverkat av stabil termoplast, som är lätt att göra rent och inte rostar. Det är alltid ekonomiskt att täcka över poolen när den inte används, speciellt nattetid. Ca 60-70% av värmen försvinner via poolens vattenyta. En övertäckning minskar också värmepumpens drifttid.

Pris:
9 Kw 19 900 inkl moms
12 Kw 25 600 inkl moms

Broschyr

Klimatservice

Klimatservice